Predavači

Developer Experience Engineer at Infobip

Dino Lozina

Full time developer experience engineer u Infobipu. Stručnjak u razvoju API biblioteka i razvoju različitih SDK-ova. Bavi se i razvijanjem i istraživanjem novih načina za poboljšanje tijekova i praksi razvojnih programera, fokusiranjem na istraživanje i pružanje rješenja otvorenog koda kao i brainstormingom s timovima o novim tehničkim rješenjima i mogućim poboljšanjima.

Senior Backend Developer at Trikoder/Njuškalo

Tomislav Buljević

Senior backend developer s više od 11 godina iskustva u IT industriji, PHP je jezik po izboru. Opsežno je radio u Symfony okviru, uglavnom u dva CMS-a na enterprise levelu: eZ Platforma i Pimcore.

Iskustvo s velikim distribuiranim sustavima sa složenim modelima podataka. Zanimaju ga podaci i arhitektura sustava, te modeliranje podataka.

 

CHAOS MANAGER

Luka Kladarić

Profesionalac za upravljanje kaosom s više od 15 godina iskustva u razvoju softvera, arhitekturi sustava, sigurnosti i upravljanju infrastrukturom. Evanđelist na daljinu sa sjedištem izvan Hrvatske, ali rado putuje.

Senior Software Developer / Ekobit

Marko Lohert

Viši programer softvera koji uglavnom radi s Microsoft tehnologijama, ali također koristi Oracle i IBM DB2 baze podataka. Trenutno radi za softversku tvrtku Ekobit na Windows desktop i web projektima.

Software Developer / Ekobit

Filip Levačić

Software developer u Ekobitu, prefefira backend, ali se snalazi i u frontendu. Voli učiti i isprobavati nove tehnologije, kako u Ekobitu tako i kroz vlastite projekte. U slobodno vrijeme čita, svira bubnjeve i odlazi na pub kvizove.

Head of Analytics / Escape

Zorin Radovančević

Suvlasnik agencije Escape (Google Premier Ads Partner i Google Marketing Platform Sales partner) od davne 2003. s iskustvom u raznim industrijama na svim kontinentima uz usku specijalizacija na projektima marketing tehnologija i specifično Google Marketing Platforme gdje je pozvan i u Google Analytics Top Contributor program. Pomaže tvrtkama poput A1, Infobip, SofaScore, Maistra, Croatia Osiguranje, eKupi, TUI, Bauhaus, HTZ, Slovenia.info u tehničkom usklađivanju propisa, optimizacija i planiranju marketing kampanja i baznom mjerenju svih aktivnosti.

Marketing Director at Arbona

Andrej Tonković

Radi kao direktor marketinga u digitalnoj agenciji Arbona. Tijekom agencijskog iskustva radio je na online strategiji oglašavanja ključnih klijenata, što uključuje Google AdWords, Google Analytics, newsletter kampanje, oglašavanje na društvenim mrežama i optimizaciju. Također radi i na područjima media planiranja, planiranja strategija i mjerenja uspješnosti online oglašavanja.

Sales Manager / KG Media

Martina Zadravec

Specijalist za prodaju, akviziciju novih klijenata te online oglašavanje, svoju karijeru započela je u tvrtci koja je prva u Hrvatskoj krenula s HubSpotom – Inbound marketingom. Osim u marketingu, krenula je i putem custom softvera gdje je bila na poziciji direktora prodaje. Rad se nastavlja i na inozemnom tržištu, no, finalna odluka ipak je bila povratak u Hrvatsku, gdje je pokrenula vlastiti posao za online oglašavanje. Uz to, radi i na poziciji account managera u tvrtci KG Media gdje vodi neke od najvećih hotelijera i stomatoloških poliklinika u Republici Hrvatskoj.

JADE ALM CO-Founder and ceo

Mario Jurić

CEO JadeALM, startup za efikasnije vođenje razvoja softvera i suvlasnik Upheave technologies, software development agencija specijalizirana za razvoj rješenja primarno u airline i health industriji.
Više od 10 godina iskustva u planiranju, arhitekturi i organizaciji timova u razvoju kompleksnih softverskih rješenja.

Co-Founder Upheave technologies

Boris Sever

Full-stack developer i manager s više od 12 godina iskustva u vođenju i razvoju složenih softverskih rješenja.
Trenutačno, CTO startupa za bolju i efikasniju organizaciju projekata te suvlasnik softver development agencije.

Ekobit

Dalibor Kofjač

Magistar informatike. Trenutno radi u Ekobitu na poziciji Full-Stack Web & Android developera. Sudjelovao je u razvoju brojnih web i mobilnih aplikacija, od velikih enterprise rješenja, sve do real-
time sustava za komunikaciju. Od tehnologija najviše koristi .NET Core Framework (C#) za backend, Angular 2+ (Typescript) za frontend i native Android (Java) za mobilni razvoj. Zadnje vrijeme se najviše specijalizirao za izradu web i nativnih WebRTC rješenja, te za izradu aplikacija za Augmented Reality uređaje. Interesiraju ga zanimljivi i izazovni projekti, moderne tehnologije i Clean Code.

qpreems

Aleksandar Perkučin

Software Developer podjednako u frontendu i backendu. Prosao razvoj i evoluciju tehnologija od DOS proceduralnih programa pa sve do microservice-a i modernih web aplikacija. Trenutno radi na .NET i React aplikacijama.

QPREEMS

Attila Vastag

Software Developer podjednako u frontendu i backendu. Prosao razvoj i evoluciju tehnologija od DOS proceduralnih programa pa sve do microservice-a i modernih web aplikacija. Trenutno radi na .NET i React aplikacijama.

eCommerce Hrvatska

Dino Oreški

Dino Oreški karijeru je počeo u Neckermannu davne 2006. godine, a prvi radni zadatak nakon diplome mu je bio – preseliti katalog na webshop. Nakon toga postaje voditelj eCommerce odjela u Quelleu gdje je zadužen za vođenje tima i u to vrijeme najvećeg webshopa u Hrvatskoj. Potom prelazi u KG Mediju, agenciju specijaliziranu za promociju hrvatske turističke ponude gdje provodi online oglašivačke kampanje bazirane na online bookinzima, za sve vodeće hrvatske hotelijerske kuće i turističke zajednice. Iduća postaja je Inventa, na poziciji Web & eCommerce managera gdje je bio project manager webshopova. Vraća se u turizam, u Dubrovačke Vrtove Sunca kao voditelj digitalnog marketinga te nakon četiri godine odlazi u IT svijet – u Span, gdje pokreće odjel digitalnog marketinga od nule. Danas je direktor strateškog razvoja digitalnog marketinga u Pro media grupi, konzultant u agenciji Upping, suosnivač je i, također konzultant, u Udruzi eCommerce Hrvatska. Voli izazove i vjeruje da za svaki problem postoji rješenje. Pomiče granice uspješnim kombiniranjem tehnologije i marketinga. Za dodatnu inspiraciju često zaviri u razne knjige, blogove i članke.

VALAMAR / VALDI koordinator

Maša Šimičić

VALDI koordinator u odjelu Digitalizacije Valamar Riviera d.d. i
IT specijalist za aplikativnu podršku u IT odjelu Imperial Riviera d.d.

VALAMAR / Direktor digitalizacije

Robert Gobo

Direktor digitalizacije u hotelskom lancu Valamar. Tema predavanja trenutni proces digitalizacije Valamara kao i predstavljanje stručnog tima i odjela.

AIRCASH / DIRECTOR

Hrvoje Ćosić

Direktor Aircash-a, jedinog gotovinskog novčanika na kojeg korisnici mogu novac, u iznosima kojima žele, trenutačno i jednostavno uplatiti ili s njega isplatiti, poslati prijateljima ili obitelji te plaćati usluge igara, lutrije, cestarina, bonova i dr

Bitcoin Standard Advisor

Pavao Pahljina

Pavao je zadužen za kripto večer druge večeri konferencije. Dio generacije Bitcoinera iz 2014. godine, a od 2020. radi s autorom knjige The Bitcoin Standard: Decentralized Alternative to Central Banking dr. Saifedeanom Ammousom na razvoju platforme Saifedean.comThe Bitcoin Standard Podcast i publikaciji nove knjige The Fiat Standard: Debt Slavery Alternative to Human Civilization. Predavanje će biti interaktivna rasprava, tako da pripremite pitanja o Bitcoinu na koja još niste našli odgovor!

EKOBIT

Igor Matoša

Diplomirani informatičar koji radi u Ekobitu od 2018. godine kao razvojni programer. Voli raditi razvoj aplikacija u novim tehnologijama te posebno frontend web aplikacije. Strastveni zaljubljenik u fotografiju kojom se bavi već 20-tak godina kad uhvati vremena. U ostalo slobodno vrijeme voli odigrati pokoju društvenu igru s prijateljima te uživa u bicikliranju.

Head of Solution Architecture, EPAM Switzerland

Juriy Bura

• Solution Architect responsible for e-banking platform of a major Swiss bank
• Good experience in pre-sales activities and RFP process
• Strong technical background with Java and JavaScript stacks
• Industries: e-banking, e-wealth management
• Multi-cultural experience: worked in Ukraine, US, Switzerland, China, Hong Kong
• Book author: http://www.amazon.com/Pro-Android-Web-Game-Apps/dp/1430238194

Software Developer @ 100devs

Ana Urlić

Ana je prvih 10 godina profesionalnog života provela u PR-u i digitalnom marketingu surađujući s tvrtkama, političkim strankama i organizacijama. Posljednjih 5 godina freelancea i aktivno pomaže udrugama za ljudska prava u provedbi kampanja, zagovaranju i fundraisingu, a odnedavno je zakoračila u software development. Na konferenciji će pričati o tome zašto je odlučila napraviti veliki zaokret u karijeri i što joj je za to bilo potrebno.

Content Strategist @ Pro media group

Irena Petrovic

Iskusna sadržajna strategistica /menedžerica/urednica/autorica i tekstopisac s dokazanom poviješću rada u IT industriji. Irena je započela karijeru u medijskoj industriji gdje je imala prilike razviti vještinu javnog nastupa i naučiti kako biti kreativan pod pritiskom. Nakon gotovo 8 godina pisanja sadržaja i tekstova za radio, odlučila se razviti svoje vještine i znanje u digitalnom marketingu za IT industriju, pomažući programerima i inženjerima predstaviti cool stvari koje rade. Posljednjih 5 godina imala je mogućnost raditi sa sjajnim ljudima koji su razvijali i nadograđivali brojne web stranice, mikrostranice i odredišne stranice kao pisanje i proizvodnju svih vrsta online i offline materijala uključujući video kao jednu od njezinih najvećih strasti.

Želiš biti

Rab Web conference predavač?